e
Banner

Etiketler: omsan lojistik



Omsan, global forwarding ağına dahil oldu


Yayın: 21-09-2012
Kategori: Lojistik
Etiketler: omsan lojistik

Ulusal ve uluslararası ölçekte kapıdan kapıya kara, hava, deniz, demiryolu, intermodal, milk run taşımacılığı, depo ve antrepo yönetimi, bitmiş araç lojistiği, tehlikeli madde ve dökme yük taşımacılığı, ev-ofis lojistiği, gümrükleme, sigorta ve lojistik danışmanlık hizmetleri sunan Omsan Lojistik, WCA (World Cargo Alliance) Family of Logistics Network üyesi oldu

 




OMSAN'dan lojistik sektörü için geliştirilmiş simülatör



OMSAN Lojistik, geliştirdiği “Emniyetli ve Ekonomik Sürüş Simülatörü” ile Türk Lojistik sektörünün rekabet gücüne katkıda bulunacak. Simülatör, 6 DOF hareket serbestisine sahip olması ve treylerde taşınan yükü de simüle etme özelliği nedeniyle lojistik sektörüne yönelik geliştirilmiş ilk simülatör konumunda.





OMSAN, Grupaj operasyonlarındaki gücünü artırdı


Yayın: 29-11-2012
Kategori: Lojistik

OMSAN Lojistik, Uluslararası Grupaj Operasyonları kapsamında Türkiye-Almanya-Benelüks hattında Trend Logistik Gmbh ile işbirliği yaptı.





OMSAN Havacılık, Sikorsky eğitimi verecek


Yayın: 04-12-2012
Kategori: Eğitim

OMSAN Havacılık, Sikorsky Tip İntibak Eğitimini Türkiye’de Veren İlk ve Tek Firma Oldu…”





Omsan için Intermodalde tüm yollar yeniliğe çıkıyor


Yayın: 20-12-2012
Kategori: Demiryolu

OYAK’ın iştiraki olarak 1978 yılında kurulan OMSAN Lojistik, uluslararası teknik standartlara sahip, farklı özelliklerde 1400 adetlik karayolu nakliye filosu, 340 swapbody ve 205 adet vagondan oluşan intermodal taşıma filosu, 2 adet helikopteri, 1 adet 30.000 DWT büyüklüğünde kuru yük gemisi, yurtiçi ve yurtdışında toplam 900.000 metrekarelik kapalı ve açık alandan oluşan lojistik merkezleri ile müşterilerine entegre lojistik hizmetler veriyor.





OMSAN, TOFAŞ’tan performans ödülü aldı



OMSAN Lojistik, otomotiv yedek parça lojistiği kapsamında göstermiş olduğu yüksek performans nedeniyle Tofaş Türk Otomobil Fabrikası tarafından “Performans Ödülü”ne layık görüldü.





Omsan, Nissan yedek parçalarını havada taşıyor



Otomotiv sektöründe birçok öncü firmaya hava kargo hizmeti veren OMSAN Lojistik, şimdi de Nissan’ın yedek parça hava kargo ithalat taşımalarını gerçekleştiriyor.





OMSAN, depolama hizmetlerinde hızla büyüyor



“OMSAN, Gebze Pelitli’de açtığı yeni depo ile müşterilerine serbest depo ve antrepo hizmeti verecek.”





OMSAN’dan dört dörtlük başarı


Yayın: 21-01-2013
Kategori: Lojistik

OMSAN Genel Müdürü Osman Küçükertan, şirketler için depolama ve dağıtım operasyonlarında 2012’nin bir atılım yılı olduğunu söyledi.




OMSAN Lojistik 35. Yaşını kutluyor



1978 yılından bu yana entegre lojistik hizmetler sunan OMSAN, 35 yılı geride bıraktı.